alfimed aB

Alfimed är här för att göra det enklare för dig att ge dina patienter den bästa servicen. Detta gör vi genom kunskap, sortiments bredd, tjänster och viljan att göra det lilla extra.
Alfimed erbjuder dig ett brett sortiment av produkter som levereras till rätt plats, i rätt tid och till konkurrenskraftiga priser. Från en och samma leverantör får du tillgång till högsta kompetens och över 10.000 lagerförda produkter. Våra produkter kommer inte enbart från ledande leverantörer utan även från mindre nischade leverantörer runt om i världen. Genom bästa service och goda råd vill vi förenkla din arbetsdag.

Alfimed är lokalt baserade
Alfimed Sverige har sitt kontor på Karbingatan 38 i Helsingborg. Vårt lager finns vid huvudkontorkontoret på Olav Brunborgs vei 6 i Billingstad, Oslo. Det gör att vi kan enkelt leverera dina varor samma dag inom Oslo-området och nästa dag i övriga delar av Norge. Till resten av Skandinavien skickar vi normalt samma dag som vi får ordern.

Det är vår personliga uppföljning och den höga servicenivån som skiljer Alfimed från mängden, vårt möte med dig som kund och vårt stora engagemang. Det är därför Alfimed gör det enklare för dig att ge din patient den bästa servicen.

Billingstad, Norge